Στόχοι

Η εταιρια Primaroli α.ε. αποτελει θυγατρικη της εταιριας Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε.

Σαν κύριο και πρωταρχικό σκοπό έχει την παραγωγή-εμπορία- προώθηση υψηλής ποιοτικά Ελληνικής σταφίδας, μαύρης και σουλτανίνας, για τα μέλη μετόχους της Σκος Ασε αλλά και για δικό της λογαριασμό (της δική της επωνυμίας). Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή και η προώθηση της κατανάλωσης της ελληνικής σταφίδας μέσω της δημιουργίας ενός υψηλού ποιοτικά και διατροφικά φυσικού προϊόντος.

Η εδρα της εταιριας βρισκεται στην Πατρα Αχαΐας ενω η δραστηριοτητα της εταιριας λαμβανει χωρα στο Καισαρι Κορινθιας δημος Συκιωνιων (Κιατο).

Στις υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γίνεται η συγκέντρωση και επεξεργασία της σταφίδας απευθείας από τον παραγωγό ,ικανοποιώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων(λέιζερ ,πετροπαγίδες ,ανιχνευτές μέταλλων, φούρνοι προπανίου κ.α) ,υγιεινής και περιβάλλοντος(βιολογικός καθαρισμός ,πιστοποίηση και διακρίβωση οργάνων ,ανυψωτικών κτλ).

Φυσικά δίνοντας βάση στην ποιότητα η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2005,ISO 22000:2008 ,BRC ,HACCP,KOSHER από την έγκυρη εταιρία TUV HELLAS.Είναι επίσης μέλος του οργανισμού Επιμένων Ελληνικά και έχει την βεβαίωση ελληνικής επιχείρησης, μέλος του προγράμματος Ελληνικό πρωινό .

Παρουσιάσεις

Παρουσίαση της κορινθιακής μαύρης σταφίδας από την Primaroli